Your address will show here +12 34 56 78

Isoflex, uw betrouwbare partner voor het uitvoeren van chape- en isolatiewerken’


  • Text Hover

Voordelen Vloerisolatie?

Het isoleren van uw vloer is wel degelijk voordelig. Zeker als u op zoek bent naar een oplossing om uw vloer warmer te houden en uw energierekening naar beneden te brengen. 
Het is van groot belang dat men per bouw het juiste type chape op maat kan aanbieden.

Waarom zorgt vloerisolatie voor meerwaarde?

In een woning is het pas aangenaam als de temperatuur behaaglijk is. In de winter betekent dit verwarmen en vooral de warmte binnenhouden. Koude voeten krijg je al snel in huis, zeker zonder vloerverwarming. Het isoleren van je vloer kan dit voorkomen. Vloerisolatie zorgt voor een aangenamere woning. Het laten isoleren van uw vloer hoeft geen fortuin te kosten.

WAAROM VLOERISOLATIE?

• 1: Vloerioslatie houdt warmte vast
Vloerisolatie zorgt ervoor dat de warmte naar boven wordt weerkaatst waardoor de warmte niet verloren gaat. Doordat vloerisolatie de bovenliggende warmte zal vasthouden in het bovenliggende dekvloer zal dit voor een aangenamer comfort zorgen voor de eindklant doordat de vloer minder koud zal aanvoelen.

• 2: Besparing op de stookkosten
Door vloerisolatie kunt u aanzienlijk op uw stookkosten besparen.

• 3: Vloerisolatie is niet duur
Vloerisolatie heeft u binnen 7 tot 10 jaar tijd terugverdiend. Daarna heeft u geen kosten meer voor onderhoud of iets dergelijks. Dit is een gegarandeerd succesvolle investering met een zeer snel rendement.

• 4: Vloerisolatie biedt een hoog wooncomfort
Vieze luchtjes en vocht zijn verleden tijd met vloerisolatie. Daarnaast zal uw huis een stuk warmer aanvoelen. Het is ook bewezen dat de temperatuur een-tal graden zal stijgen door alleen al vloerisolatie toe te passen in uw woning. Ook is het belangrijk om te weten dat de temperatuur in de winter niet alleen zal verhogen, maar dat de temperatuur in de zomer met vloerisolatie zal verlagen. Hierdoor draag de plaatsing van vloerisolatie bij aan een betere wooncomfort in uw woning gedurende de verschillende seizoenen. Dit betere wooncomfort zal uiteraard ook leiding tot minder energiekosten, zowel in de zomer als in de winter. (airco + verwarming)
Vloerisolatie verbetert ook het welzijn in uw huis. Er zijn minder verschillen in luchtvochtigheid (wat goed is voor mensen met astma-en reuma klachten). Daarnaast zorgt vloerisolatie voor minder huisstofmijt en ongedierte.

• 5: Waarde van uw huis wordt verhoogd
Als uw huis is voorzien van vloerisolatie dan zal het energielabel worden verbeterd wat resulteert in een hogere waarde van uw huis.

• 6: Bespaar het milieu
Door het gebruik van vloerisolatie zorgt u dat er minder wordt gestookt. Dit zorgt ervoor dat de CO2 uitstoot wordt verminderd. Bij vloerisolatie met isolerende mortels komen er geen schadelijke gassen vrij en daarnaast is vloerisolatie brandveilig.

• 7: Snel geplaatst
Door gebruik te maken van volautomatische machines is de vloerisolatie zeer snel geplaatst.

Nauwkeurige plaatsing met laser

Door behulp van een laser kunnen wij er voor zorgen voor een nauwkeurige plaatsing

Onze Greenbead vloerisolatie producten
Onze producten voor vloerisolatie :
  • Text Hover
Greenbead LL/LE 
  • Text Hover
Bluebead
  • Text Hover

Voor wie is Greenbead?


PARTICULIEREN
ARCHITECTEN
CHAPPERS 
BOUWBEDRIJVEN
BOUWPROMOTOREN
KWALITATIEVE PARTNERS
Wilt u meer informatie over Greenbead vloerisolatie? 
  • Text Hover
Iso-Flex.be Info Chat
Verzenden via WhatsApp